Gör det själv



Har letat efter ett sådant bälte i evigheter och idag fann jag lyckan till kärlek! Dock var det orange men det satte inte stopp för plånboken utan satte snarare igång min kreativa sida.. Efter lite fix oxh drix med lite pennor och nagellack så vart det svart och jag tror jag är kär :) 15 kr ... KAP


Väskor

4 fina väskor som är perfekt att ge bort i julklapp elelr varför inte köpa den åt sig själv :) Idag så har vi haft hantverk hela dagen vid 1 så kom rebban och så färgade vi håret på henne vart jättesnyggt enligt mig! Kul att nån vågar. Sen Vart det friskis och träning. Ikväll tänkte jag bara ta det lungt plugga lite om jag orkar.

I WISH

1. Underbara skor ifrån dinsko ( dr.martens liknande )
2. Gosig och sjukt snygg jacka ifrån chicy.se
3. Vitt påslakan till min säng
4. Ett gött och beroendeframkallande spel
5. en av dom sjukt snygga sminkväskorna ifrån h&m
6. presntkort ifrån make up store!
7. silvrig tröja ifrån kapphal

Christmas dress ?



Idag hade vi öppet hus på skolan gick helt okej. Gick runt och delade ut lappar och tog kunder! Tog en sväng på stan också och hittade denna klänning funderar att köpa den till att ha på julafton vad tror ni om det ? :) till det uppsatt i en fin knut och nått fint armband. Annars så sitetr jag och funderar på en maskerad dräkt. Nån som har en genialisk ide så får ni gärna säga till ;) Imrogon ska jag stå ute på stan och sälja massa inför brasilen projektet.


Mot stan




Såhär ser jag ut ikväll då jag sticker in till stan snart :) har varit dåligt med uppdatering eftersom jag fattar 0 av varför det inte fungerarar att blogga ifrån blogg.se appen ? Är det någon av er läsare som har samma problem/ vet hur man ska göra ? Jag är ju inte den mest tekniska personen kanske.. och när man bloggar ifrån internet fungerar det inte att ladda upp bilder= tråkigt tycker jag :) Igår var jag och bowlade med ett gäng och nu ikväll drar jag in till stan med hanna och möter upp maja med flera hoppas på en kanonkväll!


In my Heart




Tänkte bara slänga in några sköna typer av vad som dunkas inom mig just nu!

Gillar ni dom ? ;) Jag älskar dom!


Breaking dawn



HM - leggings/ Kavaj - 2hand/ linne - Cubus/ Halsband - Ur&penn


Idag har jag bara tagit det lungt, städat, räknat lite matte och så kom jag precis hem ifrån kyrkan där jag hängt med några sköna typer. Men jag måste ju få säga att filmen igår VA SÅ HIMLA BRA vill se den igen och igen och igen haha såå allihopa där ute se den det rä en order ;)


Presenter




Fick en försenad present igår! men dock var det värd att vänta på :D tack gulliga Hanna... ska skynda mig att läsa ut bok 2 så jag kan börja med denna. Ikväll blir det bio Breaking dawn alla som har sett den säger att den är sjukt bra så ska bli kul att kolla på den men det gäller bara att man inte har så stora förväntningar. ha en bra kväll finigar! Ska försöka prova attblogga med mobilen igen haha


Tisdagens

image description

Skjortan kommer ifrån Gina.


Försökte lägga upp denna outfit + en lång text på min nya mobil men det gick ju såklart inte... alltid ska det vara nått krångel ;) aja Tisdagens iaf!


The Change Up

Tänkte bara visa den här filmen för er jag hade inte tackat nej om man blev bjuden på den ;) verkar lite kul sådär! Har hunnit med att gymma och lite plugg idag och nu ska jag dra mig mot skolan igen för Brasilien möte. Om jag inte har berättat det så ska några i min klass kanske fara till brasilien om 1 år och ha ett utbytesprojekt alltså ingen solresa men e resa som man minns för livet :)

New babe

Äntligen så har jag skaffat en ny mobil det var på tiden och nu lär det dröja några år innan nästa kommer jag är en riktig nötare ;) Men älskar denna nya babe och siri är ju fantastiskt! Speciellt om man har brottom och behöver ringa / sms någon eller om man har vantarna på sig utomhus och ska sms loovve :)

Old

Tänkte snabbt slänga in en outfit ifrån gårdagen! Måste bara säga att jag hade mitt livs bästa höstlov nere i uppsala grymt på youth! Längtar tillbaka till allt folk möterna och atmosfären. Hade ni ett grymt höstlov ?

Tacogratäng!

Lagade mat för någon dag sen och då blev det tacogratäng! det vart supergott och tänkte bara tipsa er om det om ni har tråkiga matideer :)  Finns massor av olika recept men det jag använde är här nedanför.
Recept:
Tacogratäng  4 port
500 g köttfärs
1 gul lök
1 röd paprika
1 påse tacokryddmix
ca 2 dl vatten
3 tomater
4 dl creme fraiche lätt går bra
1 creme bonjour tacoost
1-2 vitlöksklyftor
1 påse riven ost
nachos
Börja med att bryna färsen smulig. Hacka lök och paprika och blanda ner. Stek en stund och tillsätt kryddmixen och vatten enligt påsen. Låt det puttra ihop en stund och tillsätt ev mer vatten om det verkar torrt. Häll över röran i en ugnsform. Rör ut tacoosten med creme fraiche och pressa eller riv ner vitlök. Tillsätt ca 1 dl av osten och rör ihop. Hacka tomater och fördela över färsen. Bre på creme fraiche-röran försiktigt.
Stick ner nachochips och strö på resen av osten. Gratinera i 225 grader ca 10-15 min så osten smälter och det börjar bubbla i formen. Håll koll så inte chipsen bränns.

Nails



Har precisgjort färdigtmina naglar..tog bara 2 timmar haha. Nuåste jag sätta igång med packningen för imorgon bär det av till uppsala! Tänkte bara säga hejdå och hoppas att ni har det bra så ses vi om en vecka! känner mg redan hadikappad av naglarna..


RSS 2.0