Fall 2011

Satt och kolla igenom bilderna på datorn och hittade denna lista som jag har glömt att visa er! Gjorde den för några veckor sedan. Har varit hemma idag eftersom jag är sjuk har sovit hela dagen så nu börjar jag bli lite bättre men har fortfarande ont i halsen och är snuvig och lite hängig. Ska ta alvedon och försöka dra mig till skolan imorgon iaf eftersom vi ska ha nollning med 1orna! Ska bli jätteroligt :) Nu ska jag se true talent!

Hängig

Bild
Imorse vaknade jag av att min katt hade fått en liten kattunge! En sån bra start på dagen slutade med soffhäng resten av källen. När jag kom till skolan märkte jag hur ont i halsen jag hade och när jag kom hem ifrån skolan så var det bara lägga sig och vila och det är vad jag ha gjort idag. ska äta alvedon och försöka dra mig till skolan imorgon också eftersom vi har salongdag. ha inte så mkt att säga utan ville bara berätta att vår lilla godig kommer bli världens gosigaste katt eftersom alla vill hålla i den.

perfekta jeansen

Bilder: Sofie fahrman, lisaplace

2 perfekta jeans att ha i höstgarderoben både är sjukt snygga! Idag har jag också jobbat och nu har jag sjukt ont i ryggen så ska bara ta det lungt städa lite på mitt rum och kanske ta en promenad i skogen ikväll.

Stel Armring

Finns att köpa på min smyckesblogg för en liten peng..så kika in här om du också vill ha en!

Stickat

Här har ni en hög fina stickade tröjor! hade gärna haft allihopa i min garderob..
Blir en lungn kväll eftersom jag har jobbat hel dagen skönt med andra ord! :)

2




2 outfits ifrån veckan.. du kanske har någon favorit ? :) Har haft 2 ganska lungna dagar i skolan börjar mer på allvar till veckan. Fredag idag och betyder helg för många men imorgon ska jag klia upp och jobba! inte det roligaste skulle behöva en sovmorgon känns det som. På bilderna kan ni se lite av mitt nya cribb också!



Ask

Bild: Elinwahlberg.bogg.se
fram emot oktober och november funderar jag på att lämna den bruna delen och kanske jaga fram nått i min egen färg blandat med en väldigt askig färg men det beror ju på om man passar i det också.. är ju bara vissa som gör det men dom jag har sett med den färgen och passar i den.. då är den underbart fin! vad tycker ni ? Vara brun fortfarande elelr bli blond igen eler prova på det askiga ?

Beautiful

Bild: Elinwahlberg.bogg.se
En väldigt fin frisyr enligt mig..den måste jag jobba på! Jag har haft en underbar helg med nära och kära. Önskar att man kunde ha läger oftare ibland. Grymt kul. Men bara för att jag är hemma så innebär det tyvär inte att jag kommer blogga normalt igen uta jag jobbar nere i mitt nya rum hela dagarna såå var glada om jag hinner slänga in nått inlägg.

Stickat + Skjorta

Bild: rbfre.spotlife.se
Såhär vill jag gå klädd i höst så fint med en skjorta med en stickad tröja över!

3 Outfits

3 fina outfits! bild ifrån elinwahlberg

INSPERATION

Här får ni en hög insperation ifrån gina.blogg!

Lackat

3 fina lack till i höst som ni hittr på ELF för under 20 lappen!

v. 40

Fina saker om kommer in i Ginas butiker v.40 så då får ni ut och leta :)

HVFR2



gillar vårat nya schema! 1000 ggr bättre än förra året som sög. Ska bli roligt att börja skolan för en gångs skull känner jag. Så snart får ni börja ringa in och boka tid på oss tjejer i Hvfr2 på Tisdagar och Fredagar..Spännande!


Näske krog



Kom precis hem ifrån Näske krog har varit med familjen och ätit entrico elelr hur det stavas jättegott! mamma och pappa firar 20 år tsm idag så vi har lyxat med tårta också. Nu ska jag packa eftersom jag drar på läger imorgon!


Newkid

Foto: Imfancy.blogg.se
Newkid får stå för insperationen idag när jag har målat hela dagen! En bra början på mitt nya rum som kommer bli så fint har jag gjort idag. Ikväll kommer ma & Pa hem igen så då ska vi jobba allihopa där nere imorgon. Ute öser det ner regn idag. Hoppas det blir bättre tills helgen då jag ska fara på läger!

MOnki




Hittade en fin klänning på monki för en billig peng. Älskar ryggen! Vad tycker du ?

Har jobbat idag med och nu håller jag på att städa upp på mitt rum för att sedan kunna börja packa ner alla saker i kartonger. Ska ju flytta en trappa ner snart!




Kvällens



Har ju jobbat hela dagen så har haft jobbarkläder på mig idag men ikväll ser jag ut såhär! Ska bara ta det lungt hemma och se på någon bra film med syster yster äta choklad och njuta av livet..Ha en bra kväll alla fina :) !


Nolia



Här är the one and only ifrån Nolia mässan köpte inte så mkt mer där utan då jag gick in till stan hittade jag lite fler saker. På mässan så kollade vi bland annat på en bastustuga och typ vildmarksbad/pool som vi ska bygga sen efter vi har rivit grann huset. Längtar!


Favorit ?



Några outfits ifrån den senate tiden... Du kanske har någon favorit ?


Lindex



Fina saker att ha i höst  ifrån Lindex som jag ska haffa. Dom har en väldigt fin halsring också som jag inte hittade på bild. Nu ska jag gå och ta en kopp te och en macka och sätta mig framför tv en ett tag innan jag pyser ner i sängen för att sova. Står på heldag imorgon precis som jag gjorde idag också!


Mobilväska


Har länge letat efter snygg mobilväska. Finns en jäätefin på Kappahl för ynka 99 kr som jag tycker ni ska kolla in om ni letar efter någon. Suktade efter den länge men eftersom dom aldrig fick in dom köpte jag en annan igår på nolia. För er som inte har Kappahl runt er kan kolla in Monki och h&m!

 

Ny start!

Har bloggat tidigare på en annan blogg men kände för en ny start! Så från och med nu kan ni följa mig här :) Kommer försöka uppdatera så ofta som möjligt men när man går i skolan jobbar och spelar innebandy kan det bli mycket ibland. Hope you like it!




RSS 2.0