We found Love

Kan lyssna på den här låten om och om och om igen såå sjukt bra!!! Livet leker just nu.. Kom hem ifrån Kramfors igår och vill tacka ida för 2 kanon dagar. For direkt till farmor och år go maten och se tränade jag på friskis på kvällen.. Idag ska jag plugga hela dgaen (Y) ska försöka få bort så mycket som möjligt. Ska även skriva en packningslista för på Onsdag morgon åker jag med amayra till Uppsala kommer bli fett öss! Stannar till på Söndag och känner på mig att det kommer bli gyrmt bra. Hoppas alla får ett kanon lov!

Kramfors



Drar till kramfors om etttag och hoppas på en kanonkväll :) Kanske blir uppsala till veckan också! men vi har ju looooooov...

En klick färg



Klickade i lite mer färg idag på praktiken vart nöjd! fick en jämn färg som kommer bli fin att göra slingor på sen när jag vill bli ljusare :) klippte även 5 cm och gjorde en cemistry ( en inpackning som är väldigt vårdande och håller upp till 15 tvättar ) Så nu är jag som ny! Sköönt :) hade rekord att inte färga innan jul och det höll i 1,5 vecka haha. Även fast jag skulle vilja lägga mig och sova så ska jag försöka jobba matte med pappa ett tag. På bild nr 2 ser ni min sötaa tös som har blivit så stor puss på henne!


BLOGGTIPS

Hittade precis denna norska tjej med en grym klädstil och blogg som jag tycke rni ska kika in på här !

Flower power



Kom precis hem ifrån stan med mamsen. IDag har jag på mig en blommig klänning som jag hitade på vero moda fin enligt mig. Lite sådär höstig! Idag kanske vi ska boka resa till västerås på nyår..åååh kommer bli grymt om vi kommer iväg, längtar redan :D Nu ska jag sätta mig med plugget ett tag för att få bort lite. vill ha så lite kvar som möjligt tills lovet. SKa även försöka komma ut på vägarna och köra lite.. Ha en ba söndag :)




BEASTLY





Såg den här filmen igår och den hade ett väldigt bra budskap! Jag gillar inte fantasy filmer men denna tycker jag verkligen var bra! 5 av 5 toasters ;) Finns även på bok tror jag... Jag sov till 12 idag och sen dess har jag duschat tagit det lungt och haft spa. Nu tänkeer jag städa upp på mitt rum och sen göra klart en bokredovisning. Får se vad som händer ikväll.


E.L.F



Fick paket ifrån elf igår!!


Friday



Cameran ger inte med sig på dom här bilderna tröjan är inte sådär röd orange utan mycket mer orange :) Denna vecka har jag praktik på helhet om jag inte redan har berättat det ska vara där nästa veckor också. Trivs superbra! Såhär gick jag runt idag..


Lite nytt



Här har ni lite nya saker som jag har köpt på senaste tiden.. sakerna på 2 bilder är några av presenterna som jag fick då jag fyllde år! ´Äntligen helg.. Har varit en lång men rolig vecka :) fick bland annat ansiktsbehandling igår helt underbart!


A little bit of Heaven

'
Kom precis hem ifrån första dagen på praktiken och nu känns allt bra :) första dagen är man lite nervös men nu känner man sig som hemma! Man är ganska slut på när det är så långa dagar men det är bra övning. Imorgon kväll ska jag även försöka ta mig till friskis en sväng. Tänkte äve tipsa om denna film som jag och mamy satt och grät till igår. Såå ni som inte har nått för er tycker jag ska at och se den här filmen :)

MItt rum



Här har ni några bildder ifrån mitt halv nya rum :) det är lite små saker som ska fixas.. Kommer lite fler bilder senare! Nu ska jag gå upp och äta mamma och jag har gjort rn riktig söndagsmiddag ochs en ska jag nog bara slappa se en film kanske fara och övningsköra lite.


Favorit



Amanda F håller jag överlägset mitt röst på i Idol.. Som Laila sa att dom söker inte en bra sångare utan en artist och hon e så himla grym när hon gör om sina låtar kan inte sluta lyssna på dom :) Har du någon favorit ?




INSPIRATION



BIlder: http://westmanshanna.blogg.se/

Har länge letat efter ett fint kort halsband och jag dog halft när jag såg detta! underbart fint och funderar på att beställa det.. Fast är lite tveksam med tanke på priset. Men fint var det! Från och med idag så ska jag vara borta ifrån skolan i 3 hela veckor. Känns tråkigt att inte träffa klassen men ska bli jättekul att vara på helhet i två veckor. Är sjukt trött så jag ska gå och lägga mig såhär dags på en fredagskväll.. Gondnatt!


Födelsedagsfirande



Födelsedagsfirandet fortsätter idag. Ikväll kompis ett gäng sköna typer och just nu sitter släkten en våning upp! Så nu ska jag kila upp och fika och vara lite social :) Såhär ser jag ut idag också inge märkvärdigt blusen är ifrån h&m Ska även visa vilka fina skaer jag fått i present.


B-day



Idag fyller jag 17 år! Så ikväll Kommer det lite folk.. hoppas på en bra dag!




Lungn dag




Såhär såg jag ut idag.. Har haft ganska lungn dag! Projektabete hela dagen typ. Nu ska jag plugga ocg göra en tårta!


Färgdag!



Idag har vi haft färgdag med disp så har varit ganska chill dag! Jag coh mimmi färgade en tjej som var blond Rödhårig och det vart skitsnyggt! Blir så sugen när man ser att det blir så bra på andra haha nästan en liten farlig drog..Så snart kanske man är rödhårig också haha :)  Efter skolan drog jag till Jenny och klippte henne och så kom maja och vi gick ut och käka på max<3 satt inte dåligt! Nu har jag kommit hem och ska plugga lite och så.. men på bilderna har ni dagens oufit. Hittade västen på röda korset igår!


Söt som socker..



Tänkte bara visa 2 bilder på min nya polare missan som har blivit så stor.. Goaste katten som finns, hon bor i våra famnar :) Just nu är jag och jobbar och ikväll så ska jag plugga Engelska och Samhällskunskap.

 

FILMTIPS



Såg den här filmen igår och tyckte den var jättebra! gullig och söt på alla sätt och vis en typisk tjejfilm som jag rekomenderar :) skulle lätt kunna se om den!


Långhårsuppsättning



Idag sov jag ut och sen har jag gjort denna långhårsuppsättning. Nu ska jag storbaka eftersom jag fyller å nästa helg. Har fullt upp i veckan så kommer inte hinna då :) Får se vad som händer ikväll! Har ju varit ledig i 2 dagar och det behövdes verkligen..kommer vara sköt att vara utvilad på måndag!



RSS 2.0