Gott nytt år!




Tänkte bara hälsa Gott Nytt År till alla mina fina läsare! ta väl hand om varandra ikväll så att ingen bli skadad :) och ha kuul ! Bild sedan förra året..


Balsam



Bland en utförsäljning hittade jag dom här 2 godingarna till håret! fick dom för 50 kr st kostar egentligen 300 kr st KAP! Superbra märken som vi inte har på skolan eftersom dom står i kategorin "lite dyrare"


2 ifrån H&M



Kunde inte hålla tassarna borta ifrån dom här fina fodralen då jag sprang runt och kollade på stan i Måndags!


Olja till håret!



Den här oljan fick jag av mami i julklapp! Det ska göra så att håret växer mycket snabbare finns på hälsoaffärer för ynka 33 kr ett hett tips till er som vill spara ut håret. Man använder det genom att smörja in hårbotten samt hårtopparna, låter det ligga i 20-30min för att sedan tvätta håret ordentligt.


Tisdag



Idag har jag sett ut såhär. Hittade den fina koftan på bikboks julrea.. så fin! har kollat in den förut också. Nu ska jag börja packa har jag sagt hela dagen men nu måste jag faktiskt ta mig i kragen och göra det också haha åker ju imorgon tar även med mig hanna och josefine kommer blii awesome!


På läpparna!



Idag följde jag med mamma ut till ö&b och där har dom även lite andra småbutiker och i en av dom fann jag detta läppstift för ynka 30 kr kanske inte är den bästa kvallan men det duger för mig! Tror den får följa med nyåroutfiten också..


Julrea

Såhär såg jag ut idag då jag sprang runt i massa affärer i stan och handlade på rean! Fick även se idol amanda och moa .. riktigt nicee idag fyler min lillasyster 12 hela år så stort grattis till henne. Var ett tag sedan jag skrev här har helt enkelt inte velat eller haft tid så får se hur det blir här framöver.. Hoppas alla haft en fin jul :) om 2 dagar drar jag till umeå och stannar där över nyår sedan drar jag ner till uppsala. Kommer bli grymt kuul. Just nu sitter jag och letar resor till Thailand kanske kommer iväg 2 veckor runt feb !

SuperDiscoHjälten

Kvällen Outfit ! Var maskerad och jag var 1 p ifrån bästa utklädnad så lite stolt måste man ju vara ;) sydde ihop allt för e vecka sedan. Nu tänkte jag sova är sjukt trött!

Önskar mig..

Önskar mig allt åvan av tomten :) tänk att det bara är 12 enstaka dagar kvar! Längtar så in i bomben nu haha men innan dess så ska man göra 25 prov och 10 inlämningar köpa en massa julklappar och baka en hög med kakor.. Idag har jag haft min första permanentkund och lussat för hela parkskolan.

LOVE



Mina nya kärlekar till skor som jag ska hämta ut i Umeå på Nyår! Även en klänning på 2hand i birsta som jag ångrade att jag inte köpte. Jag hade helt enkelt inte skallen med mig(y) Idag följer Ida med mig hem och ska sova här inför lucia imorogn. Har även permanentkund så jag hoppar att allt ska gå bra! Men ikväll blir det plugg plugg plugg.. 


Birsta



Ifrån birsta city.. Såhär såg jag ut idag då jag gick runt på birsta och handla julklappar. Hittade faktiskt en hel del så nu har jag bara mamma och pappa kvar och det blir en enkel match. hittade även lite saker till mig själv som ni ska få se senare. Nu ska jag knarka te ( fast jag har en brännskadad mun ) och halstabletter så jag får tillbaka min röst tills imrgon då vi ska stå på mässa (y)


MÄSSA

På Måndag kommer jag och mina tjejer stå på den lokala mässan här i stan och sälja våra fina armband som stödjer Unicef. Ett armband kostar 100 kr och då går 70 kr till Unicef och 30 kr till materialet av armbandet. Under mässan kommer vi även ha lite specialsaker som att vinna Hockeybiljetter m.m såå bethere! Arken Örnsköldsvik Måndag 12/12. Om du inte har möjlighet till att komma kan du beställa ett armband så lägger vi det på posten. Då kan du gå in på våran webbshop www.mach.blogg.se

Ny favorit!


Låter bilden tala för sig själv! en ny favorit bland bloggarna: http://ellenwestin.modegallerian.se/


Outfit




Gårdagens outfit.. Hade även vita converse till. Idag då jag klev utanför dörren var det alldeles vitt ute..äntligen får man lite mer julkänsla :) på 3 dagar gick det ifrån grönt till vitt haha så kan det gå. Imorogn följer jag med Mimmi hem och sover hos henne och på söndag blir det Sundsvall och birsta !


FINT

Har sjukt mkt att gör nu innan jul och det är mycket i skolan också! Så förvänta er ingen bloggning inann jul.. men ska försöka slänga in lite inlägg. På hela smeten kanske jag håller på att bli sjuk också och motivationen ligger itne på topp.. Jullov är verkligen efterlängtat med andra ord! När jag kom em ifrån skolan idag gjorde jag nyponsoppa och ost mackor och kröp upp med massa filtar i soffan. Nå mer har inte hänt och jag tror jag stannar här hela kvällen. Outfiten på bilden skulle jag vilja ha i min garderob just nu så enkel och fint! :)

Kort hår

Bild:Elinwahlberg

Blir såååå sugen på att klippa kort då jag ser denna bild!! vågar jag ? nu blir det fin middag..

JULPYNTAT


Fin bild direkt ifrån köket! mamma har lånat min webb och jag orkade inte ta ner den igen.. Idag så har jag hjälpt mamma att julpyntat lite och så hittade jag en söt tomte som fick följa med mig ner till mitt rum nu ska jag lägga mig framför soffan!

( Jag vet att linnet är skitigt haha)


Onsdagens



Oufit ifrån igår..där har ni ännu en bild på mitt fina bälte. Igår så Pulade jag alltså på med bältet för att få det svart bakade även en kaka som jag först trodde jag failade på men sen kom jag på att jag inte hade gjort det..och det var ju tur! Gjorde även lite läxa. Idag har vi haft projektarbete hela dagen börjar få till våran webbshop såå snart ska ni få se på grejern. Efter skolan drar jag till Jenny för cellgrupp med goa tjejer.. ceyah


RSS 2.0