Tjejkväll



ikväll jobbar jag på Tjejkvällen som vi har här i övik lite då och då! Medans jag sliter med att langa fika´kan ni digga denna låt som jag för övrigt trycker är grym :)


Långhelg



Nu ska jag jobba lite här hemma och sen slänga i mig lite mat för att sedan jobba i stan 6-9 ! Skönt att vara ledig imrogon och på fredag :) långhelg me like!



Skolfoto




Sitter och äter mig mätt på choklad istället för att laga mat..farligt med tanke på att jag inte tränar men förhoppningsvis ska jag få börja på fredag :) HAde skolfoto idag som gick bajs! fotografen var ju inte direkt bra så.. Har ringt runt till olika salonger och ska nu åka till självfallet och presentera mig så hoppas på att dom tar emot mig! Det blir till att gå en promenad och sen göra läxa ikväll! Imorogn jobbar jag då det är tjejkväll också. tjingeling


Praktikplats



Håller på att ringa runt och fråga om praktikplats! desto värre hittar jag ingen.. börjar känna lite press nu, ska få ett besked imorgon och hoppas på att det ska funka :) NU snart ska jag klippa pappa och sedan plugga lite samhäll och se på idol. ha en fin kväll allihopa!

Har ni nått förslag på praktikplats ?


Bio Time!



KOm precis hem ifrån jäbostugan i järved där det var värsta festen..nämligen träningsläger men eftersom jag inte är okej än så sover jag hemma för att få bra med vila. Veckan har gått fort känner jag! Hade kund imorse sen slutade jag. Till veckan är vi lediga 2 dagar ska bli jätte skönt! Vill se alla filmerna här åvan så alla biosugna människor kan ju höra av sig lär ju bli några helger här framöver :)


Frisyr



En frisyr som jag gjorde på Nathalie igår till fotodagen :)


Webbshop



Äntligen så har monkis webbshop startat! Underbart säger jag.. besök den här du med!


Fotodag



Idaf hade vi en fotodag inför vårat uf projekt! Synd bara att 2 blev sjuka och 1 inte kunde komma..och att det öste ner regn ute..men annars gick det faktiskt bra :) Jag har även jobbat nu ikväll och det ska jag fortsätta med nu.. IMorgon Är det vanlig skoldag och sen efetr det ska jag på träningsläger så det ska bli kul :) synd bara att jag inte kan träna (n)


Webbbild



En mörk webb bild som tyder på att jag inte har några lampor ännu men att jag fått igång min dator! Börjar närma mig mer ch mer nu är det lite småsaker som ska upp sen är mitt rum klart då ska ni självklart få se bilder. Var till doktorn idag och fick medecin ocg tog lite prover så nu hoppas vi på attjag ska bli frisk så fort smo möjligt! Hade hoppats på att kunna vara med på träningslägret nu till helgen men det ser mörkt ut. Imorgon ska vi ha fotodag hela dagen typ så det ska bli jätteroligt! kanske kommer in lite bilder.

Dagens outfit!



I WISH

Aloha alla amigoss haft en underbar helg i sundsvall med familjen! har köpt sista sakera till mitt rum  och satt upp dom och un fattas bara klädstängerna som jag och pappa ska bygga snart :) Jag har inte mått så bra sista tiden är väldigt hängig och trött orkar inprincip ingen ting och jag har konstant hosta och dte har jag haft i 3 veckor. Kan vraa lunginflamation kan vara nått virus..ska åka och kolla upp det nån dag här framöver. Inte länge kvar nu tills jag fyller år så tänkte visa er lite vad jag önskar mig av mami oc papi.

2 veckor

Efter lite om och men har mamma nu medgett att det är en tjej så nu ska vi döpa o henne för alfred var ju lite taskigt namn..funderar på misse. Söt är hon iaf visst håller ni med ? annars dåå..sjukt trött,les spå att vara förkyld! har precis klippt farmor och nu ska jag börja med våran strukturritningsuppgift som ska vara inne på Fredag. Tur att vi ska på en miniweekend det behöver jag verkligen :)

Nästa Köp..

Lindex, Kappahl, Gina, H&M, Bikbok, Romwe, Elf
Dom här sakerna kanske får följa med mig hem ifrån sundsvall till helgen då jag ska dit med fmiljen över helgen och bara ta det lungt gå på Ikea inverstera ett nytt skrivbord och lampor till rummet och bara ha det bra! kommer bli skönt att få komma bort lite..Längtar!

Invalid ?

Drog på willys, Jysk och rusta med mamma och syrran en sväng. Fick med mig Sofies mode, lotion och lite nya saker till mitt rum. Nu ska jag försöka städa på mitt rum och sedan fixa lite småsaker och lite läxa och sen får vi se vad osm händer ikväll!

Street

Såhär har jag sett ut idag..sköna soft kläder. Har väldig träningsverk ifrån gympan igår då vi körde typ hur många armhävningar,situps och nått mer man klarade av på 1 minut..känner mig som en invalid kärring idag!
liten tjuvkik på mitt hemska orangeiga hår just nu också!

Friday Night

Just nu ligger jag och myser med tösen alfred som precis fått ögon. Ska se idol och äta chokladbollar..ska bara ta det lungt och se en film lite senare. Har typ försovit mig hela veckan och bara slängt på mig saker och det har inte blivit så många outfits. Har haft mkt på kvällana också. Ska tacka Mimmi, Sabina och Ida som fägade mitt hår idag. Håller på att bli blond igen men är inte framme vid mitt slut resultat än, då ska ni få se bilder :) blir nog i veckan.

Lipstick

Har länge velat haft dom här 2 läppstiften och så gick jag in och kolla på elfs hemsida nu och hittade 2 ganska lika! frågan är om man vågar chansa.. kan ju vara helt fel färg sånt är lite svårt att se. Viva la Divas kostar 65 kr st och elfs kostar 35 kr st. Nu ska jag gå och packa väskan för att åka till jenny oc sen på träning!

Favoriter

3 favoriter i Idol än så länge!

En Enkel

Såg ut såhär idag! väldigt enkelt :)

INSPIRATION

Hittade mkt fint idag på stan! men tänker vänta tills jag har varit i sundsvall innan jag går och handlar upp mina pengar kanske fåt nått i present av mami också så det blev bara 1 sak som fick följa med mig hem som jag ska visa er senare! Idag hade vi 2 lektioner och så gick vi några tjejer i klassen ut och åt det var mysigt! händer inte så ofta tråkigt nog så det får vi bli bättre på.

Lördag

såhär ser jag ut idag! Jag tror att jag ska gå upp och baka lite.. måste ju sysselsätta mig på nått sätt. Sen får jag se om jag får nå besök ikväll eller om det blir jag och tv:n. Ha e bra kväll!

Polo

Tittade igenom min garderob och hittade en polotröja längst in. Blir kanon att ha i höst. Har sovit väldigt länge idag och den var väldigt skönt! känns som att det var evigheter sen. Nu ska jag gå och hitta på nått att göra! är inte helt 100 än så blir en lungn kväll idag med.

Shoppingsugen

Blir sååååå sugen på att gå på stan när jag ser vad victoria har hittat! vill ha alla 3 plaggen ifrån h&m hellst den gröna tröjan såå fin. For till skolan idag men gick hem innan sista lektionen och då jag kom hem slocknade jag på en gång och sov tills kl 6. Känns som man sover bort hela dagarna bara. Imorgon ska jag stanna tills lunch..Nu ska jag mysa med min lilla kissemiss som jag döpt till alfred. ska lägga in en bild på honom om nån vecka än så länge är han ju bara 3 dagar gammal.

RSS 2.0