Paradiset



1 år sedan nu mamma och jag var i paradiset Dubai! Längtar tillbaka till värmen och allt och vill inget hellre än att fara utomlands just nu..


90210



Jag tror seriöst att jag blivit drogad av den här serien... har snart sett klart första sesongen och jag började i Måndags! jag vet attd et är tragiskt haha.. men minst lika bra som onetreehill! så för er som vill se nått bra missa inte denna serie :)

PannkaksFrukost!




Idag så var det pannkaksfrukost! väldigt mysigt måste jag säga och en bra start på dagen! och att stina kom som en surprise ifrån skellefteå och dök upp gjorde det bara ännu bättre.. Jag har även gått runt lite på stan idag och fick med mig koftan på bilden hem + en fin morgonrock ifrån gina..skulle även köpa en sån fin pjyamas men dom fanns inte i min storlek :/ .. Nu ska jag städa upp rummet som jag inte gjort på en vecka. Har varit så himla trött efter skolan! har ju även satt igång med träningen igen försöker 3-4 ggr veckan :)


Fint i vår



Den där gula kavajen är dåligt fin och skulle vara perfekt i vår! kostar 500 riksdaler. Men önska sig kan man ju alltid..


ADED

Sjukt snygga kläder för killar och om jag hade haft en pojkvän hade jag inte tvekat på att beställa! såå fö er killar kolla in dena sida --->  www.aded.se

Case



2 nya iphone fodral i ormskinn like it! nu blire kladdis och deg framför soffan ..


Klippt




Idag klippte jag av en del av håret! blev jättenöjd men funderar på att ta en bit till.. vad tycker ni? Sen ska jag spara ut håret igen! men riktigt skönt med kort :) lättare att styla och haft långt så länge så då är man bara less på det..




Nyår!



Har som sagt varit på ett kristet läger som heter livskraft över nyår! ångrar inte ett dugg att jag for har fått så många nya fina vänner. Här har ni ett gäng bilder ifrån nyårsafton. Vi sjöng även i en gospelkör på kvällen och det var grymt!! Hoppas ni har haft en bra nyår :)


RSS 2.0