INSTAGRAM

Har haft fullt upp hela veckan! har varit i sundsvall på mässa och sen har jag fått besök av piteborna som åkte hem idag.. tråkigt att dom inte kunde stanna längre men kul att få träffa dom igen. Ikväll blir nog en lungn kväll framför melodifestivalen!
Adda mig på INSTAGRAM om ni vill se lite mer vardagliga bilder och få insperation...- linneaeveliina

Gina Tricot

Kan inte vänta tills dessa godingar kommer ut i butiken! Då kommer pengarna ryka.. bilderna ifrån fina Angelica!

Lila Lips



Dagens klädsel ny tjäja ifrån bikbok + koftan.. byxerna GT och armbanden Min smyckes sida www.smyckenbyeveliina.blogg.se

Nu drar jag in till stan för att umgås och baka pizzaaaaaa ha en bra kväll!


MODEVISNING



Pics ifrån modevisningen jag jobbade på igår!


2Hand



fin tröja som jag haffade på 2hand i Tisdags! nöjd är jag...


Work out



Idag har jag varit hemma och vilat hela dagen! Vi hade Uf företagande hela dagen och eftersom vi var nästan klara kunde vi vara hemma. På måndag drar våran klass ner mot sundsvall för att vara med på mässan ska bli jätteroligt! Nu ska jag rycka upp mig och laga lite mat.. Sedan drar jag mig mot stan för att pumpa på gymmet i några timmar.



Kloring!



Tänkte tipsa er om denna grymma kloring som kommer ifrån Ur&Penn! Hoppas dom får in ett armband också för 2 guldpengar och en 5 krona blir den din. Ikväll har vi modevisning på parken så jag kommer vara där och jobba hela kvällen ska försöka ta lite bilder som ni ska få se senare :) annars hörs vi mirogon!


Makeup



Sminket som jag köpte på make up store i Fredags: matt puder, studio foundation + borste, ögronbrynsfärg och på fredag ska jag även köpa ett glanspuder och en dagcreme! :)

Nu ska jag försöka få i mig lite mat och sedan dra in till stan får att handla lite och sen går jag till jenny och tillbringar kvällen där.. Ha en trevlig kväll!


Blå Byxor



Kollade i min garderob igår kväll och så hittade jag dom här blåa byxorna kan komma till användning nu! kul när man hittar saker som man har glömt bort.. Nu snart kommer det massa människor till mig vi ska ha en skön kväll med massa kul får se vad vi hittar på för nått :)


SNYGGT

Snygga saker! nu blir det till att krypa upp i soffan för att dra en rulle :) trevlig kväll!
Vill ha:
1. v ringad tee
2. svart keps
3. Jackan ifrån romwe
4. Hårmascara
5. Gröna byxor hellst dom ormiga ifrån whyred
6. Turkosa tröjan ifrån H&m
7. Gröna väskan ifrån Åhlens

Make up store



Sminkningarna jag och mimmi fick igår på make up store!


Gårdagens



Outfit ifrån igår! Idag efter skolan va jag och mimmi på make up store för kurs riktigt kul att få lära sig att sminka.. fart ganska många hundralappar fattigare dock men har lovat att mig själv att jag ska köpa bra smink så  det är bara att ta fram pengarna. Ska även dit nästa vecka på en annan kurs.. nu ska jag krypa ner i sängen god natt!


Söndag



Bilder: http://westmanshanna.bloppfashion.se/   http://nyheter24.se/modette/angelicablick/
         http://shopalicious.blogg.se/

DAgens insperatiion gör att jag vill ta ut alla mina sparpengar dra till stockholm och inhandla en ny garderob! damn vad jag blir shoppingsugen alltså..det suger rakt i mina fingrar. Ska försöka spara spengar tills jag och ala family ska till sundsvall på sportlovet bo hotell shoppa loss och allmänt leva helt enkelt.




INSPIRATION



INsperation på hög nivå ifrån agnes!


Idag ska jag städa och plugga lite nu på förmiddagen och ikväll bär det nog in mot stan och ungdomsmöte med denice!




Music



vad jag spelar just nu..

Glad chej



Efter en tråkig natt igår så blev jag hemma under gårdagen.. desto gladare är jag idag! köpte byxorna och koftan idag på stan och då va hon så snäll på bikbok så då fick jag välja ett smycke och då tog jag halsbandet på bildenn. <fint tycker jag lite udda sådär har även fått en ching för långa koftor! Ikväll blire först pizza och sedan film med några.. ha en bra kväll allihopa!




Valentines Day



På alla hjärtans dag kommer den här fina filmen ut.. längtar! tror den kan vara riktigt bra, vad tror ni ? typisk ´romantisk film - dom jag älskar! 


Wants



Lite snygga saker ni hittar på stan! ibland önskar jag att jag var miljonär.. NU ska jag få i mig lite käk för att sedan dra in till stan för att planera 3G kommer bli awesome!


RSS 2.0