Måndag!



Denna dag började skit försovde mig och det spöregnade ute + att första timmen var matte. fick tillbaka provet och började kolla lite på nästa kapitel. Efter skolan så planerade jag och amanda discot börjar dra ihop sig nu!

byxorna är svarta jeans som jag har blekt här hemma, blev nöjd med resultatet synd bara att dom sprack när jag kom hem haha! Skorna är också nya köpte ett par som var lite för små typiskt mig! aja dagens klädsel iaf...





Kissemissar




Tiden går fort och nu springer nästan våra små kattungar runt här hemma! dom är så söta och goa.. alla är till salu , ingen är tingad än. Så om ni är intresserad får ni hojta till :) Full rulle har 10000 saker att göra och på det är det mycket i skolan. Så ni får vara glad om det inte är dött på 2 månader haha .. nä men ska göra mitt bästa! Har inte klirat sommarjobb än men ska på två intervjuer denna vecka så hoppas på det bästa..


For your hair



Sprang in på h&m för någon dag sedan och då fann jag den här fina hårringen! kommer bli perfekt när man har en hästsvans. Ikväll ska jag dra med matilda och foppa till normaling för att träffa lite folk ifrån lägret bland annat kommer bli roligt!


LEVI`S



Ibland kan man jju inte mer än att älska 2hand. Har letat efter ett par levi`s Shorts sedan förra sommaren och idag sprang jag in en snabbis medans jag väntade på bussen och där låg dom och väntade på mig! Super glad tjej! Börjar undra om detta är min lycko dag och om man ska ta telefonen och ringa om lite sommarjobb/ Praktik..

Nu är frågan vad jag ska göra med dom ? Dip dye ? Isf hur ? Bleka hela ? Eller låta dom vara som dom är ? Ska jag ha nitar och trascha sönder dom ? hjälp mig bestämma! :)


RSS 2.0